top of page

Jubileumshow - 15 jaar Luna Bellydance

Zaterdagavond 22 juni 2024 kan je alle leerlingen van buikdansschool Luna Bellydance zien schitteren op het prachtige podium van het Stadhuis in Genk.

We laten graag zien wat buikdansen nu eigenlijk écht is, in alle zijn kleurrijke stijlen gaande van klassieke buikdans, moderne bellydance, kleurrijke en fantasievolle accessoires, folklore stijlen en zoveel meer. 

Het enige wat jij moet oefenen, is het oorverdovende applaus, wij zorgen voor de rest :-) 

Tot dan(s)? 

Jubileumshow
Jubileumshow

za 22 jun

|

Genk

Jubileumshow

This is Us, This is Life Laat je verrassen door deze wervelende show van de leerlingen van Luna Bellydance en ontdek wat buikdansen nu eigenlijk écht is!

Tickets nog niet beschikbaar
Verkoop start 24/02/2024!

Tijd en Locatie

22 jun 2024, 19:00 – 21:30

Genk, Stadsplein 1, 3600 Genk, België

Over het Evenement

Buikdansen...

Het is iets wat blijft tot de verbeelding spreken. 

Als jij aan een buikdanseres denkt, denk jij dan ook meteen aan sensueel uitziende dames? Rank en Slank? Met lang golvend haar en een mysterieuze blik? Misschien zelfs schaars gekleed... En dat dansen is vooral schudden met de billen, toch? 

Wat als ik je vertel dat buikdansen zoveel meer is dan dat? 

Een echte kunstvorm, elegant, sierlijk, ultra vrouwelijk. Soms mysterieus, soms een tikkeltje sensueel, maar altijd klassevol en een genot om naar te kijken. Met blinkende kostuums en kleurrijke accessoires kan deze dansvorm jong en oud bekoren. 

Wat als ik je vertel dat buikdansen moeilijker is dan het lijkt? 

Er zit zoveel techniek achter en al die dansers die de bewegingen er zo moeiteloos laten uitzien, trainen hier uren en uren voor. 

Zo ook in mijn danslessen in Genk en Diepenbeek. Vrouwen van alle leeftijden, lichaamsvormen, achtergronden, culturen en interesses. 

En dat al 15 jaar lang! 

In deze jubileumshow zet ik graag al die fantastische vrouwen in de kijker. 

We laten je zien wie de dansers zijn en wat we in al die jaren samen hebben beleefd. 

Want in 15 jaar tijd kan veel gebeuren in een mensenleven. 

We maken vriendschappen, hebben plezier, genieten van het leven! Maar ook tegenslagen horen daarbij. Verdriet, verlies, onzekerheid, lockdowns...

En in al die gebeurtenissen was er 1 constante: dans, voor ons specifiek buikdans. 

Met de show This is Us, This is Life willen we laten zien hoe dans voor ons een rol heeft gespeeld in ons leven, hoe het ons geholpen heeft met emoties en hoe het ons kan verbinden. Want vrouwen die zich verenigen en elkaar versterken, dat is magie. En deze vrouwen tonen jullie vandaag de magie van dans. 

Geniet ervan! 

Deel dit Evenement

Met dank aan onze sponsors:

bottom of page