top of page

Workshops voor danseressen met ervaring

Ook voor buikdansers met ervaring kan je workshops bij me boeken! 

Ben je zelf buikdanslerares en zoek je andere invalshoeken tijdens bv. de zomer? Willen jouw leerlingen zich graag verdiepen in een onderwerp dat niet jouw expertiseveld is? Organiseer je een buikdansevenement of festival? 

De gevorderde workshops die ik aanbied behandelen meestal 1 thema of onderwerp. 
Zowel pure techniek workshops als het aanleren van volledige choreografieën behoort tot de mogelijkheden. 
Deze workshops kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven worden.

Mogelijkheden voor Workshops:

Techniek workshops:

 • Killer Drills with Basic Skills
  Een techniekworkshop pur sang! Drills zijn DE manier om je danstechnieken te verbeteren. In deze workshop starten we met basis heup of borstbewegingen. We maken het telkens moeilijker door laagjes toe te voegen: armpatronen, voetenwerk, shimmies, etc... We gaan van eenvoudige drills naar échte brainteasers... Ga jij de uitdaging aan? In deze workshop breng je jouw "basic moves" naar een volgend niveau!
  Niveau: open level

 • Raqs Sharqui techniek
  We focussen ons op bewegingen uit de klassieke elegante oriëntaalse stijl. Doen de woorden "chassé, passé, arabesque of sway" nog geen belletjes rinkelen? Dan is deze workshop écht iets voor jou. We leren bovendien korte combinaties die je zo kan integreren in jouw oriental choreografie!
  Niveau: open level
   

 • Balance & Legwork
  1 van mijn favoriete onderwerpen waar ik graag met mijn gevorderden mee aan de slag ga! We focussen op elegant voetenwerk, testen ons evenwicht met uitdagende combinaties en zetten onze benen extra in de kijker. Techniek en combinaties.
  Niveau: halfgevorderd/gevorderd, min. 2 jaar danservaring aangeraden

   

 • Fan Veil Fun
  Fan veils (of ook wel sluierwaaiers) zijn een mooi accessoire om mee te dansen. Ze winnen dan ook alsmaar aan populariteit in de buikdanswereld! Deze workshop behandelt de basistechnieken voor enkele en dubbele fan veils. We leren mooie poses en lijnen, spins & turns, flutters, floofs en combinaties die je kan samenvoegen tot een mini-choreo.
  Niveau: open level. Uitleners beschikbaar.
   

 • Veil toolbox
  Een complete toolbox die je zal helpen een eigen sluierdans te maken! In deze workshop leren we verschillende fases die kunnen voorkomen in een sluierdans, gaande van begin en einde van een dans, inpaktechnieken, draaitechnieken, "catching air" en "error recovery". Je kan de bewegingen apart oefenen om je sluiertechnieken te verbeteren of mix en match om je eigen choreo te creëren!
  Niveau: open level

   

 • For the love of zills!
  Een zills workshop die bedoeld is om je zill capaciteiten naar een volgend niveau te brengen. Komt aan bod: 4 snelheden, 4 klanken, 4 ritmes met variaties. Alles wordt in de praktijk gezet met enkele leuke, maar uitdagende combinaties!
  Niveau: (half)gevorderd, basiservaring met vingercymbalen is aan
  geraden, uitleners beschikbaar.

Choreografie Workshops (2023)

 • Drumsolo Sahra Saidi
  Wie kent deze drumsolo nu niet? Het liedje mag dan al een tijdje meegaan, hij blijft superleuk om op te dansen! Leer een spontane choreografie met leuke accenten, knipoogjes en veel shimmies! De drumsolo is aanpasbaar naargelang jouw dansniveau. 
  Niveau: open level
   

 • Oriental routine Raqs Bedeya
  Een heerlijk typische oriental: met sluier intro (en outtro!), een dramatische taqsim, fun saidi stukje en opzwepend einde. 
  Niveau: halfgevorderd/gevorderd, min. 2 jaar danservaring aangeraden
   

 • Wings Choreografie Quest of the Oracle
  Techniek en choreografie, heerlijk veel drama op dit fusionnummer van Paul Dinletir! Een mysterieuze intro, veeeeeeel draaikes en een superdramatisch einde :-) 
  Niveau: open level, uitleners beschikbaar.

   

 • Sluierchoreografie Soft Breeze
  Een sluierdans zoals ik ze graag heb: met veel gevoel en romantiek. Mooie accenten, catching the air en podium présence hebben de hoofdrol in deze mooie, doch relatief eenvoudige sluierdans. Je kan deze dans bovendien aanpassen aan je eigen niveau.
  Niveau: open level, uitleners beschikbaar.

De workshops duren standaard 2 uur, maar kunnen aangepast worden in lengte! Luna kan de les zowel in het Nederlands als in het Engels geven. 

Interesse om mij uit te nodigen voor een workshop?

Bovenstaande is slechts een selectie uit wat mogelijk is, deze lijst wordt regelmatig vernieuwd! Uiteraard kan je ook steeds zelf voorstellen doen voor mogelijke workshops. Neem voor meer informatie even contact op!

bottom of page