top of page
workshop-buikdansen-header.jpg

Een onvergetelijke namiddag in Oosterse Sferen

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeestje? 
Teambuilding gepland met collega's of een vriendinnendag op het programma staan?

De introductieworkshops Buikdansen staan garant voor een portie plezier in een ontspannen sfeer.

Een workshop buikdansen is ideaal voor culturele evenementen, vrijgezellenfeestjes (v), ladies' nights, sportdagen, teambuilding, communiefeesten, noem maar op...

Stap binnen in de mysterieuze wereld van een buikdanseres en beleef, samen met je vriendinnen, familie of collega’s, een onvergetelijke namiddag of avond in Oosterse sferen!

Wat houdt een Introductieworkshop Buikdansen in?

In de initiatieworkshops leer ik je de basis van het buikdansen aan, voorkennis is niet vereist. De totale duurtijd van een workshop is zo'n 1,5u. 

Inbegrepen in de workshop:

 • Korte uitleg over de geschiedenis van de Oriëntaalse dans.

 • Iedereen krijgt een Oriëntaals heupsjaaltje te leen.

 • We leren een 6-tal basisbewegingen. Deze vormen we samen tot een eenvoudig, maar superleuk  dansje op Egyptische of Turkse popmuziek! (verzoekliedjes mogen ook steeds worden aangevraagd)

 • De aanstaande bruid of jarige krijgt een leuke goodiebag.

 • Een fotomoment, waarbij we de deelnemers wat extra aankleden.

 • Indien gewenst: een korte demonstratie door Luna.

workshop-buikdansen6
workshop-buikdansen2
workshop-buikdansen5
workshop-buikdansen3
workshop-buikdansen4
workshop-buikdansen1
prijsaanvraag

Doe een prijsaanvraag voor een workshop:

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in voor een vrijblijvende prijsopgave.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact op!

Persoonlijke gegevens:

Details van de workshop:

14:30

Workshopprijzen zijn aan een vast tarief voor 1 - 10 personen. Zijn jullie met meer dan 10? Dan bezorg ik je graag een prijs per persoon

Dankjewel voor je prijsaanvraag! Je mag binnen de 48u een antwoord terug verwachten.

 • Kan ik enkel met credit card betalen?
  Deze cursus wordt gehost op het platform Gumroad.com. Vanuit het platform kan je inderdaad enkel met een visa of credit card betalen. Heb je geen credit card? Geen nood! Je kan me ook persoonlijk betalen per bankoverschrijving of via Paypal. Zodra ik dan je betaling ontvangen heb, bezorg ik je een gepersonaliseerde link waarlangs je de toegang tot de cursus kan bekomen. Stuur me even een mailtje als je van die optie gebruik wilt maken!
 • Wanneer begint en eindigt deze cursus?
  Deze cursus is een zelfstudie pakket! Dat betekent dat je op eigen tempo alle videolessen kan doornemen.
 • Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
  Je hebt levenslange toegang, dus je kan de video's zo vaak herbekijken als je zelf wilt!
 • Kan ik alles downloaden op mijn computer?
  Dat is helaas niet mogelijk. Alle video's kan je enkel online bekijken en afspelen. De pdf met het oefenschema en de lijst met muzieksuggesties kan je wel downloaden.
 • Ik ben niet zo handig met de computer...
  Dat zou zeker geen probleem mogen zijn! Het enige wat je moet kunnen, is op een link klikken in je e-mail en inloggen op de website. Al de rest wijst zichzelf uit! Geraak je toch de weg kwijt? Dan is hulp slechts een mailtje ver weg!
 • Is een online cursus hetzelfde als een wekelijkse groepsles?
  Hoewel ik mijn uiterste best heb gedaan om evenveel waarde in mijn online lessen te stoppen, toch kan een online les nooit een live les helemaal vervangen. Je mist immers altijd de interactie met de lerares en de andere leerlingen. Bovendien is het als beginner niet altijd makkelijk om in te schatten bij jezelf of je de bewegingen wel juist maakt. Daarom heb ik naast het zelfstudie pakket nog extra opties toegevoegd zodat je ook bij online lessen persoonlijke feedback kan krijgen en je een optimale leerervaring krijgt!
 • Ga ik na het volgen van deze cursus kunnen buikdansen?
  Ja en nee :-) Deze cursus is immers nog maar het tipje van de ijsberg! Daarnaast is een nieuwe vaardigheid leren voor iedereen helemaal anders. Sommigen pikken heel snel dansbewegingen op en anderen moeten langer oefenen. Over het algemeen heb je toch een 10-tal weken aan oefening nodig om de basisbewegingen onder de knie/heup te krijgen.
 • Waarom zou ik voor een online cursus kiezen?
  Deze online cursus is een goed alternatief voor als je om welke reden dan ook niet naar een wekelijkse groepsles kan gaan. Je kan het ook gebruiken als aanvulling op je wekelijkse lessen, bv. als naslagwerk om de technieken te herhalen. Wil je graag instappen in een lesgroep, maar is de cursus al gestart? Dan kan je met de online lessen snel bijbenen voordat je instapt in de lesgroep.
 • Kan ik niet gewoon op Youtube filmpjes kijken?
  Ja, dat kan. Op Youtube ga je tonnen aan informatie en filmpjes vinden. Het aanbod aan Nederlandstalige instructievideo's zal echter maar beperkt zijn. Bovendien kan je door de bomen soms het bos niet meer zien (waar begin ik?) en moet je in het achterhoofd houden dat echt iedereen zomaar een filmpje kan maken en online zetten. Buikdansen is een lichaamsvriendelijke vorm van beweging, maar je volgt best wel les bij een lesgever met kennis van zaken. Bij Youtube video's heb je die garantie niet.
 • Welke muziek gebruik je in de online lessen? Zit deze ook bij de cursus?
  Muzieklicenties blijken nogal een ingewikkelde materie te zijn :-) Daar waar ik voor mijn wekelijkse groepslessen met een jaarlijkse licentie alle soorten muziek mag gebruiken in de les, ligt dit voor een online cursus heel anders. Om te vermijden dat de online lessen een administratieve rompslomp en dure aangelegenheid zouden worden (je moet voor elk liedje schriftelijke toestemming aanvragen + een licentie betalen!), heb ik beslist om enkel rechtenvrije muziek te gebruiken en te dansen op drumritmes. Wel zit bij deze cursus ook een lijst met muzieksuggesties die ik o.a. ook in de wekelijkse groepslessen zou gebruiken. Ik heb voor het gemak ook telkens de link naar Itunes toegevoegd. Zo kan je makkelijk zelf extra muziek aankopen en afwisselen tijdens het oefenen :-)
 • Ik weet niet of ik een beweging wel juist doe. Mag ik je mailen?
  Bij het aankopen van de cursus kan je in de rechterkolom 2 opties kiezen. Naast het goedkopere Basis zelfstudie pakket, kan je ook kiezen voor het Shimmy pakket met toegang tot een privé Facebookgroep en de optie om huiswerk in te sturen en daarop feedback te krijgen.

Tip: combineer een workshop buikdansen voor een vrijgezellenfeestje met een smaakvol optreden op het huwelijksfeest! Niets zo spectaculair als afsluiter van de show dan een speciale surprise act van de bruid of bruidsmeisjes :-)

bottom of page