top of page
optreden-buikdansen-header.jpg

Smaakvol Entertainment
voor elk type feest

Professionele buikdansshows voor allerlei soorten evenementen. Steeds smaakvol, elegant en geschikt voor jong en oud!

Beeld je in:
Oosterse muziek vult de ruimte.... mysterieus betreedt een buikdanseres de dansvloer. Met haar fonkelende kostuums en kleurrijke sluiers weet ze het publiek meteen mee te voeren naar een wereld van 1001 nachten. Daarna kan het feest beginnen! Opzwepende trommelmuziek weerklinkt door de zaal en de sfeer zit er meteen in. Als afsluiter van de show kan het feestvarken van de avond uitgenodigd worden op de dansvloer (in overleg). Uw gasten zullen dit feest niet gauw vergeten!

mogelijkheden

Mogelijkheden voor optredens:

We kunnen onze shows volledig op maat uitwerken, waardoor de opties eigenlijk eindeloos zijn. Toch bieden we graag enkele standaard formules aan om een idee te geven van de mogelijkheden:

 • Standaard show, 1 danseres, vanaf 175€ (+0,45/km vervoer)
  Onze standaardshows hebben een duurtijd van ongeveer 20 min. en omvatten verschillende stijlen binnen de oriëntaalse buikdans zoals o.a. een mysterieuze sluierdans, raqs sharqi, pittige drumsolo's, etc...! Zowel mysterieuze als up-tempo muziek passeren de revue.
   

 • Multi-show, 1 danseres, vanaf 275€ (+0,45/km vervoer)
  Hetzelfde concept als de standaardshows, maar dan meerdere kortere shows verspreid over de avond met telkens een kostuumwissel. 
   

 • The Bellygram, 1 danseres, vanaf 125€ (+0,45/km vervoer)
  De Bellygram is een korte show (10 min.) met 1 danseres en bestaat uit 3 nummers: een sluierintro, een pittige drumsolo en een nummer met publieksparticipatie. Deze show is perfect om het publiek kort te laten kennismaken met deze bijzondere dansvorm en is ideaal geschikt als kort intermezzo bij een feest.
   

 • Party Workshop, 1 danseres, vanaf 250€ (+0,45/km vervoer)
  Een unieke combinatie van een show met een workshop! Eerst genieten de gasten van een oogverblindende show van ongeveer 15 minuten duurtijd met diverse accessoires. Na al dat moois gaan ze zelf aan de slag en leren ze op een speelse en vrijblijvende manier de basisbewegingen van het buikdansen. We gieten alles samen in een mini choreografie en sluiten zo samen al dansend de show af. 
   

 • 2 buikdanseressen, vanaf 250€ (+0,45/km vervoer)
  2 danseressen = 2 keer het spektakel. Alle bovenstaande formules kunnen ook in een duo-optreden gegoten worden. 
   

 • Showteam Indirah, vanaf 375€ (+0,45/km vervoer)
  Deze shows zijn met 3 tot wel 5 buikdanseressen (afhankelijk van de beschikbaarheid) en hebben een hoog showgehalte. Kostuums worden op elkaar afgestemd en we dansen met kleurrijke accessoires zoals zijden sluiers, chinese sluierwaaiers of torenhoge Isis Wings. Het showteam heeft met hun dynamische groepsdansen reeds meerdere prijzen gewonnen op buikdanswedstrijden in binnen- en buitenland. Keuze uit 1 of 2 shows van 20 minuten duurtijd. 

 

Indien gewenst nodigen we het publiek op het einde van de show uit om mee te dansen op oriëntaalse beats. Een leuk einde van de show dat uw gasten zich nog lang zullen herinneren!

Bovenstaande prijsindicaties zijn vanaf prijzen en bovendien vrijgesteld van btw. Hou er rekening mee dat onze prijzen sterk worden beïnvloed door oa vervoersonkosten (0,45€/km vanuit Diepenbeek), wachttijden en de hoeveelheid maatwerk (extra repetities) dat nodig is.  Voor een juiste prijsbepaling op maat van jouw event, neem je best even contact op! 

Referenties

Luna en showteam Indirah brachten reeds een optreden op tal van evenementen. Een show van een buikdanseres is geschikt voor onder andere huwelijks- en jubileumfeesten, themafeesten, verjaardagsfeesten, hennafeesten, bedrijfs- en personeelsfeesten, multiculturele evenementen, festivals, etc...

Enkele referenties zijn o.a.: de zondagsmarkten in Genk, De Weyerkesfeesten, Benefiet Plan België, de Beiaardfeesten in Meise, optredens voor "Week van de Smaak" voor Gemeente Riemst, Zorgbedrijf Antwerpen, The Greatest Dancer, Toneelvereniging Ons Genoegen, Toerisme Wervik, WZC 't Kempken en diverse buikdansevenementen in binnen- en buitenland!

Enkele reacties van tevreden klanten:

--------------------------------

De stemming op ons feest zat er goed in en iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd.
Jouw optreden werd op veel lof onthaald, evenzeer door de dames als de heren in de zaal ;-)
Nogmaals bedankt voor de mooie surprise-act!

---------------------------------

Heel hartelijk dank voor het mooie optreden! Het heeft veel bijgedragen tot de feestvreugde!

---------------------------------

Nogmaals dank voor het mooie sensuele optreden, iedereen genoot ervan!
Nadien was er zelfs vraag naar extra oriëntaalse muziek :-)

---------------------------------

Bedankt alweer voor de mooie voorstelling. Het was tot in de puntjes afgewerkt zoals altijd. (organisator Zondagsmarkten Genk)

prijsaanvraag

Doe een prijsaanvraag voor een optreden:

14:30

Bedankt voor je prijsaanvraag! Je mag binnen de 48u een antwoord verwachten met een gedetailleerde prijsopgave.

 • Kan ik enkel met credit card betalen?
  Deze cursus wordt gehost op het platform Gumroad.com. Vanuit het platform kan je inderdaad enkel met een visa of credit card betalen. Heb je geen credit card? Geen nood! Je kan me ook persoonlijk betalen per bankoverschrijving of via Paypal. Zodra ik dan je betaling ontvangen heb, bezorg ik je een gepersonaliseerde link waarlangs je de toegang tot de cursus kan bekomen. Stuur me even een mailtje als je van die optie gebruik wilt maken!
 • Wanneer begint en eindigt deze cursus?
  Deze cursus is een zelfstudie pakket! Dat betekent dat je op eigen tempo alle videolessen kan doornemen.
 • Hoe lang heb ik toegang tot de cursus?
  Je hebt levenslange toegang, dus je kan de video's zo vaak herbekijken als je zelf wilt!
 • Kan ik alles downloaden op mijn computer?
  Dat is helaas niet mogelijk. Alle video's kan je enkel online bekijken en afspelen. De pdf met het oefenschema en de lijst met muzieksuggesties kan je wel downloaden.
 • Ik ben niet zo handig met de computer...
  Dat zou zeker geen probleem mogen zijn! Het enige wat je moet kunnen, is op een link klikken in je e-mail en inloggen op de website. Al de rest wijst zichzelf uit! Geraak je toch de weg kwijt? Dan is hulp slechts een mailtje ver weg!
 • Is een online cursus hetzelfde als een wekelijkse groepsles?
  Hoewel ik mijn uiterste best heb gedaan om evenveel waarde in mijn online lessen te stoppen, toch kan een online les nooit een live les helemaal vervangen. Je mist immers altijd de interactie met de lerares en de andere leerlingen. Bovendien is het als beginner niet altijd makkelijk om in te schatten bij jezelf of je de bewegingen wel juist maakt. Daarom heb ik naast het zelfstudie pakket nog extra opties toegevoegd zodat je ook bij online lessen persoonlijke feedback kan krijgen en je een optimale leerervaring krijgt!
 • Ga ik na het volgen van deze cursus kunnen buikdansen?
  Ja en nee :-) Deze cursus is immers nog maar het tipje van de ijsberg! Daarnaast is een nieuwe vaardigheid leren voor iedereen helemaal anders. Sommigen pikken heel snel dansbewegingen op en anderen moeten langer oefenen. Over het algemeen heb je toch een 10-tal weken aan oefening nodig om de basisbewegingen onder de knie/heup te krijgen.
 • Waarom zou ik voor een online cursus kiezen?
  Deze online cursus is een goed alternatief voor als je om welke reden dan ook niet naar een wekelijkse groepsles kan gaan. Je kan het ook gebruiken als aanvulling op je wekelijkse lessen, bv. als naslagwerk om de technieken te herhalen. Wil je graag instappen in een lesgroep, maar is de cursus al gestart? Dan kan je met de online lessen snel bijbenen voordat je instapt in de lesgroep.
 • Kan ik niet gewoon op Youtube filmpjes kijken?
  Ja, dat kan. Op Youtube ga je tonnen aan informatie en filmpjes vinden. Het aanbod aan Nederlandstalige instructievideo's zal echter maar beperkt zijn. Bovendien kan je door de bomen soms het bos niet meer zien (waar begin ik?) en moet je in het achterhoofd houden dat echt iedereen zomaar een filmpje kan maken en online zetten. Buikdansen is een lichaamsvriendelijke vorm van beweging, maar je volgt best wel les bij een lesgever met kennis van zaken. Bij Youtube video's heb je die garantie niet.
 • Welke muziek gebruik je in de online lessen? Zit deze ook bij de cursus?
  Muzieklicenties blijken nogal een ingewikkelde materie te zijn :-) Daar waar ik voor mijn wekelijkse groepslessen met een jaarlijkse licentie alle soorten muziek mag gebruiken in de les, ligt dit voor een online cursus heel anders. Om te vermijden dat de online lessen een administratieve rompslomp en dure aangelegenheid zouden worden (je moet voor elk liedje schriftelijke toestemming aanvragen + een licentie betalen!), heb ik beslist om enkel rechtenvrije muziek te gebruiken en te dansen op drumritmes. Wel zit bij deze cursus ook een lijst met muzieksuggesties die ik o.a. ook in de wekelijkse groepslessen zou gebruiken. Ik heb voor het gemak ook telkens de link naar Itunes toegevoegd. Zo kan je makkelijk zelf extra muziek aankopen en afwisselen tijdens het oefenen :-)
 • Ik weet niet of ik een beweging wel juist doe. Mag ik je mailen?
  Bij het aankopen van de cursus kan je in de rechterkolom 2 opties kiezen. Naast het goedkopere Basis zelfstudie pakket, kan je ook kiezen voor het Shimmy pakket met toegang tot een privé Facebookgroep en de optie om huiswerk in te sturen en daarop feedback te krijgen.

Wist je dat...

 • Men in bepaalde culturen gelooft dat een buikdanseres op een bruiloft geluk brengt voor het toekomstige paar?
   

 • Kinderen dol zijn op buikdanseressen? De fonkelende kostuums, kleurrijke sluiers en sprankelende persoonlijkheid van een buikdanseres spreekt tot de verbeelding!
   

 • Fooien geven een typisch oosters gebruik is om je waardering voor de danseres te tonen? Meer info hierover vind je in de faq.
   

 • Wij ook regelmatig optredens verzorgen voor goede doelen? Ook met een beperkt budget kunnen we vaak iets op maat uitwerken. Neem gerust contact op!

bottom of page