top of page

Privélessen Buikdansen: Persoonlijke begeleiding op een moment dat jou past

Wil je graag mijn onverdeelde aandacht?

De redenen waarom iemand een privéles verkiest kunnen heel uiteenlopend zijn:

 • Misschien komen de tijdstippen van de groepslessen niet voor je uit

 • Misschien wil je eerst de basis onder de knie krijgen voordat je je zelfzeker genoeg voelt om in groep te dansen

 • Misschien wil je snel vooruitgang maken in een specifiek onderwerp

 • Misschien werk je aan een eigen choreografie en wil je daar graag hulp mee of feedback over krijgen

 • Misschien zet je zelf jouw eerste stappen als professioneel danseres en zoek je zakelijk advies


 •  

Een privéles kan dus voor iedereen interessant zijn die graag persoonlijke begeleiding wilt, zelfs als je nog helemaal geen ervaring hebt met buikdansen.

Je kan ook een paar vriendinnen optrommelen en samen privélessen op jullie maat komen volgen, zo kunnen jullie de kostprijs delen!

Ik weet genoeg Luna, ik wil boeken!

Wegens een overvolle agenda omwille van aankomende projecten, is het tijdelijk niet mogelijk om privélessen te boeken, mijn excuses!

Vanaf de zomer zullen er terug privélessen kunnen geboekt worden.

Hoe werkt dat precies, die privélessen?

Zo 1 op 1 begeleiding, dat kan best spannend zijn. Maar geen zorgen, ik bijt niet :-)

Privélessen zijn steeds op afspraak. Voordat je een afspraak kan maken, moet je eerst beslissen of je kiest voor een standaard privéles of voor een intensief coaching traject. (in de tabel hieronder leg ik je graag het verschil uit). Daarna kan je in mijn agenda een datum en uur uitkiezen die past voor jouw eerste privéles.

 

Vul jouw gegevens in en beantwoord de vragen op het formulier. Deze vragen helpen mij om jouw privéles voor te bereiden. Dan weet ik namelijk of je al danservaring hebt en hoe lang, of er specifieke dingen zijn die je graag wilt leren of misschien wel bepaalde blessures of andere kwaaltjes hebt waar ik best rekening mee hou.

 

Nadat je het formulier hebt ingevuld, kan je meteen overgaan tot de betaling. Kies je voor 1 losse privéles of liever meteen 1 of 2 maanden begeleiding? Zodra de betaling voltooid is, krijg je van mij een e-mail met alle praktische info.

Het enige wat je nu nog moet doen, is een leuke heupsjaal aantrekken (geen zorgen, ik heb ook uitleners!) en naar mijn thuisstudio komen op het afgesproken tijdstip. Ook online lessen via Zoom zijn een optie als je verder weg woont.

 

Heb je gekozen voor een bundel? Breng dan zeker je agenda mee naar de privéles, dan kunnen we meteen een datum inplannen voor de volgende les.

Tijdens een privéles geef ik je zoveel mogelijk info en tips op zo kort mogelijke tijd. Daarna is het aan jou om hier thuis mee aan de slag te gaan.

Maar allereerst dien je een keuze te maken welke formule je voorkeur heeft:

privelessen-buikdansen-overzicht.jpg

Hoeveel kosten privélessen?

Standaard privélessen

Voor de privélessen kan je kiezen tussen 1 losse les of een bundel van meerdere lessen. Zo krijg je korting en valt de prijs per privéles een pak lager uit! De bundel dien je in 1 keer te betalen om van de korting te kunnen genieten, maar je hoeft voorlopig enkel de datum van de eerste les met me vast te leggen.

 • 1 losse privéles = 75€

 • bundel 1 maand = 120€ 
  Deze geeft recht op 2 privélessen van 1 uur (of 4 privélessen van 30 minuten), op te nemen in een tijdsspanne van 1 maand

 • bundel 2 maanden = 200€ 
  Deze geeft recht op 4 privélessen van 1 uur (of 8 privélessen van 30 minuten), op te nemen in een tijdsspanne van 2 maanden

 

Coaching Trajecten

Daarnaast kan je ook voor coaching trajecten kiezen met extra begeleiding en video’s zodat je ook thuis verder aan de slag kan.

 • Traject 1 maand =175€
  Deze geeft recht op 2 privélessen van 1 uur (of 4 privélessen van 30 minuten), op te nemen in een tijdsspanne van 1 maand + eigen videokanaal + tweewekelijkse check-in per mail of whatsapp + huiswerkopdrachten met opvolging

 • Traject 2 maanden = 300€
  Deze geeft recht op 4 privélessen van 1 uur (of 8 privélessen van 30 minuten), op te nemen in een tijdsspanne van 2 maanden + eigen videokanaal + tweewekelijkse check-in per mail of whatsapp + huiswerkopdrachten met opvolging

Wil je graag met 1 of meerdere vriendinnen samen privélessen volgen?

Een uurtje ontspanning met je eigen vriendinnenkliek (of je collega’s?), op een moment dat jou past? Dat kan! De prijs voor de standaard privélessen is per uur, je kan dus samen de kosten delen. Voor de privélessen geldt wel een maximum van 3 deelnemers per privéles om individuele begeleiding nog te kunnen garanderen.

 

Wil je met meer personen eens les komen volgen? Dan is een introductieworkshop wellicht een goed idee!

De coaching trajecten zijn steeds per persoon te boeken.

bottom of page